1964

Medie: Brøndby vil hente afløser for Maxsø – Ung spiller med erfaring fra Superligaen

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Andreas Maxsø forlader efter alt at dømme Brøndby i de kommende dage, og ifølge transferjournalisten Søren Sorgenfri kommer Brøndby til at hente en afløser for anføreren.

Brøndby ser ud til at sige farvel til forsvarsspilleren Andreas Maxsø, efter B.T. i sidste uge kunne afsløre, at Carsten V. Jensen har accepteret et bud på midtstopperen.

Buddet kom fra Colorado Rapids, som i disse dage forhandler med Brøndby-anføreren om en aftale, der angiveligt kommer til at løbe fire år ud i fremtiden.

Signaturen er endnu ikke sat på den amerikanske kontrakt, men det er meget tæt på. Og det sender fodbolddirektør Carsten V. Jensen på indkøb, erfarer transferjournalist, Søren Sorgenfri.

Han skriver i sin Transfer Talk hos Nordicbet, at Brøndby kommer til at hente en ny midtstopper ind som afløser for Andreas Maxsø, men der bringes ingen konkrete navne i spil.

– Når Maxsø 7-9-13 denne gang måske lykkes med at komme afsted, så hentes der en afløser ind, skriver han i sin Transfer Talk og tilføjer, at man lurer på en yngre spiller med Superliga-erfaring.

– Det siges på vandrørene, at ambitionen er en yngre spiller med erfaring fra Superligaen, skriver han.

Andreas Maxsø er ikke den eneste midtstopper, der forventes at forlade Brøndby i den kommende tid, da også Sigurd Rosted er tæt på at tage afsked med de blå/gule.

Den hårdføre nordmand er også tæt på et skifte til Major Soccer League, da han har kursen mod canadiske Toronto FC, hvilket du kan læse mere om her.

Med de forventede farvel til Andreas Maxsø og Sigurd Rosted efterlader det Brøndby med stopperne Henrik Heggheim, Kevin Tshiembe og Frederik Alves, mens Rasmus Wikström er på leje i SønderjyskE.