1964

Medie: Brøndby vil lukke det økonomiske hul til FCM på et år

scoo

B.T. melder, at Brøndby IF arbejder mod at lukke det økonomiske hul til FC Midtjylland allerede efter sommeren 2023. Det vil betyde en voldsom øgning i spillerbudgettet.

Brøndby IF har fået store økonomiske muskler, efter Global Football Holdings har taget styringen på den københavnske Vestegn med en aktiemajoritet på 50,1 procent.

Helt faktuelt betyder det, at Brøndby IF får mulighed for at bruge flere penge generelt – blandt andet på transfermarkedet, hvor man allerede planlægger et massivt indhug i januars transfervindue.

B.T. fortæller i deres transferpodcast, at man ønsker at tilføje 2-3 nye spillere til januar samt yderligere 2-3 spillere i løbet af sommeren 2023.

Og det er ikke breddespillere. Det er mærkbare profiler, og man er ikke bange for at skulle betale op mod 3-4 millioner euro for én spiller. Med andre ord vil vi se flere Nicolai Vallys-transfers.

I podcasten fortæller mediet videre, at Brøndby IF forventer at geare så meget op, at de efter sommeren 2023 har lukket det økonomiske hul til FC Midtjylland.

Ifølge Tipsbladet er Brøndby IF’s spillerbudget i øjeblikket på 85 millioner kroner, mens ulvene kører med et spillerbudget på hele 135 millioner kroner efter deres dyre køb af Anders Dreyer.

Målsætningen og forventningen er, at Brøndby IF kan komme op i det lag inden for meget kort tid, hvilket vil kunne gøre de blå/gule en førsteudfordrer til FC København.

Carsten V. Jensen fortalte i forbindelse med offentliggørelsen af den nye ejerkreds, at man nu havde muligheden for at hive kareten op i et hidtil uset gear i Brøndby-regi.

– Det er et markant gearskifte, vi gør her i forhold til at kunne udvikle vores klub til næste niveau med et erklæret mål om at kunne række ud efter mesterskaber og europæiske gruppespil sæson efter sæson. Vi vil være en skandinavisk magtfaktor, sagde fodboldbossen til klubbens hjemmeside.

Og det ser ud til at ske. Holder B.T.’s historie vand, vil Brøndby IF gå ud med meget store armbevægelser på de kommende transfervinduer. Det betyder lignende handler som i sommer, hvor Nicolai Vallys, Ohi Omoijuanfo og Daniel Wass kom til.

Læs flere transferhistorier her…
1. 
Avis: Brøndby jagter utilfreds Marcondes
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper