1964

Medie: Småskade til Rosted udskyder skifte en smule

Brøndby IF - FC København 1-1

Transfergossip

Brøndbys forsvarspiller Sigurd Rosted meldes tæt på den canadiske klub Toronto, men en handel er endnu ikke på plads. En lille skade til nordmanden udskyder skiftet, melder B.T.

Flere medier kunne for en uges tid siden berette, at Brøndbys forsvarsspiller Sigurd Rosted tog over Atlanten, fordi han havde indgået en aftale med canadiske Toronto.

B.T. skrev kort efter, at Brøndby endnu ikke havde accepteret tilbuddet fra MLS-klubben, men at Sigurd Rosted rigtig nok var enig med Toronto om de personlige vilkår.

I de seneste dage har Sigurd Rosted ikke været på træningsbanen for Brøndby, og det har derfor været nærliggende at spekulere i et forestående skifte.

Men han er endnu ikke blevet præsenteret, og handlen trækker yderligere ud.

B.T. fortæller i onsdagens udgave af ‘Transfervinduet’, at den norske stopper har pådraget sig en mindre skade, som forsinker skiftet.

Af den grund kan Sigurd Rosted ikke fuldføre skiftet i øjeblikket, men mediet beretter alligevel, at handlen er på rette kurs, så det ligger stadig i kortene, at han er på vej mod et januar-exit.

Hvis Toronto ikke får held med at hente Sigurd Rosted i januars transfervindue, kan de skrive en forhåndskontrakt med ham og få ham på en fri transfer til sommer.

B.T. fortalte videre i transferpodcasten, at Carsten V. Jensen arbejder på at slanke truppen mod slutningen af transfervinduet, mens man stadig planlægger at hente et par profiler.

Tirsdag kom den første signing til Brøndby, da den norske offensivspiller Håkon Evjen skiftede til de blå/gule på en aftale frem til sommeren 2027.