1964

Medie: Frankfurt kræver 300 millioner kroner for Lindstrøm – Arsenal spøger stadig

Eintracht Frankfurt kræver cirka 300 millioner kroner for Jesper Lindstrøm. Den tyske klub vil holde på ham til vinter, men er åbne for at sælge ham næste sommer. Brøndby IF står til at score kassen på et eventuelt storskifte.

 

Jesper Lindstrøm har været en kæmpe gevinst for Eintracht Frankfurt, siden han i sommeren 2021 skiftede fra Brøndby IF til den tyske klub for omkring 52 millioner kroner.

Den danske midtbanespiller, der fik sin fodboldopdragelse på den københavnske Vestegn, har derfor været rygtet til større klubber, men han brænder stadig Bundesligaen af.

Den tidligere Brøndby-spiller er dog ikke mange måneder fra at kunne tage et enormt skifte. Det erfarer B.T.

Ifølge den danske avis viser Arsenal stadig stor interesse for midtbanespilleren, som de følger tæt med henblik på at aflægge et bud i nær fremtid.

Tyske kilder fortæller til avisen, at Eintracht Frankfurt kræver i omegnen af 300 millioner kroner for danskeren, men man ønsker ikke at sælge ham allerede til januar.

I stedet skulle man være åbne for at sælge Jesper Lindstrøm videre i sommeren 2023, hvor klubben vil kunne mangedoble den investering, de lavede i sommeren 2021.

 

Mega-handel vil forgylde Brøndby IF

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen har tidligere afsløret til Brøndby Lyd at han håber, at Jesper Lindstrøm bliver i Eintracht Frankfurt lidt endnu.

Men når han sælges drypper det med penge på Vestegnen.

– Han (Jesper Lindstrøm red.) skal ikke sælges videre endnu. Der er stadig mange bonusser i hans aftale, som vi skal have hjem, før vi tager videresalgsklausulen, lød det fra CV i podcasten i sommer.

Jesper Lindstrøm er et produkt af Masterclass.

 

Redaktionen anbefaler…
1. 
Efter pokalydmygelse: Niels Frederiksen beholder sit job
2. CV giver spillerne skylden for pokalfadæse
3. Avis: Brøndby fyrer Masterclass-chef
4. Avis afslører grumme detaljer om overfald i Hytten
5. Efter blodigt overfald i Hytten: ‘Det kom ud af det blå’