1964

Medie: Gammelby bliver udlejet – Og forlader Brøndby gratis

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndbys højreback Jens Martin Gammelby er færdig på den københavnske Vestegn. Ifølge Ekstra Bladet har han kurs mod Norge eller Sverige, mens B.T. kæder ham sammen med Silkeborg IF.

Jens Martin Gammelby har angiveligt fået løbepas i Brøndby, eftersom højrebacken ikke kommer til at indgå i cheftræner Jesper Sørensens planer for foråret.

Dermed kan han allerede forlade Brøndby i denne måned, selvom han stadig har et halvt år tilbage af sin lukrative kontrakt hos de blå/gule, hvor han scorer 220.000 kroner om måneden.

B.T. har rapporteret, at Silkeborg IF ligner et godt bud på en ny arbejdsgiver for Jens Martin Gammelby, men Ekstra Bladet beretter, at det kan blive et skandinavisk skifte for ham.

Ifølge avisens oplysninger peger pilen mod enten den svenske- eller norske liga.

I Allsvenskan er Hammarby meget interesserede i at hente Jens Martin Gammelby, mens der også er et par klubber fra Eliteserien, der har et godt øje til Brøndby-backen.

Brøndby ønsker som tidligere nævnt at afskippe ham allerede i denne måned, men det peger ikke i retning af, at Carsten V. Jensen og co. får en transfersum for ham.

Ekstra Bladet skriver, at der venter et lejeophold i foråret frem mod kontraktudløb i Brøndby til sommer, hvor han så kan skifte på en fri transfer.

Jens Martin Gammelby kom til Brøndby i sommeren 2018, hvor han var i høj kurs. Dengang betalte klubben hele 11 millioner kroner for højrebacken.

Det blev dog aldrig en succeshistorie i Brøndby, og han har i de seneste år været udlejet til danske Lyngby BK og polske Miedz Legnica.