1964

Medie: Gammelby har fået besked om at finde ny klub

Brøndby IF - FC København 1-1

Transfergossip

Jens Martin Gammelby har ifølge bold.dk’s oplysninger fået besked om at finde sig en ny arbejdsgiver denne vinter. Hovedpersonen afviser at være blevet bedt om at skifte væk.

Jens Martin Gammelby har kontraktudløb i Brøndby til sommer, og det har længe stået klart, at fodbolddirektør Carsten V. Jensen ikke flagrer med en ny aftale til højrebacken.

Nu skriver bold.dk, at Brøndby i sidste uge har meddelt danskeren, at han gerne må finde en ny klub allerede denne vinter, da han ikke har nogen fremtid i klubben – hverken i foråret eller på længere sigt.

Den 27-årige højreback sidder på en af Brøndbys tungeste kontrakter med en månedlig gage på i omegnen af 220.000 kroner, og den ønsker Carsten V. Jensen at få af vejen hurtigst muligt.

Jens Martin Gammelby er selv blevet forholdt historien om hans forestående exit fra Brøndby, og han afviser pure, at klubben har bedt ham om at skifte klub denne vinter.

– Jeg ved virkelig ikke, hvor de har det fra. Jeg har lige læst artiklen, og jeg er meget overrasket, må jeg sige. Jeg har ikke hørt noget som helst om, at jeg skulle være færdig i Brøndby. Jeg tror, du bliver klogere af at ringe til journalisten, der har skrevet artiklen – han ved tydeligvis mere, end jeg gør, siger Gammelby ifølge Tipsbladet.

bold.dk tilføjer videre, at Jens Martin Gammelby er et tema i den svenske klub Hammarby, som sluttede på en tredjeplads i den seneste sæson i Allsvenskan.

Jens Martin Gammelby skiftede til Brøndby i 2018, da klubben købte ham dyrt i Silkeborg IF og udstyrede ham med en kontrakt af fem års varighed.

I kontraktperioden i Brøndby har han også været udlejet til først danske Lyngby BK og siden polske Miedz Legnica.

Jens Martin Gammelby er heller ikke med i Brøndbys træningskamp søndag eftermiddag, hvor den nytiltrådte cheftræner Jesper Sørensen ellers har udtaget en trup på hele 25 spillere.