1964

Medie: Jesper Sørensen vil hente gammel kending – Hebo på blokken i Brøndby

Jesper Sørensen, assistenttræner [P7883](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby ønsker angiveligt at købe den tidligere Lyngby-profil, Mathias Hebo, som har en fortid med Jesper Sørensen fra deres fælles tid i Fredericia.

Januars transfervindue blev skudt i gang ved årsskiftet, og det bliver et afgørende transfervindue for Brøndby, der håber på at kunne tilføje et par nye spillere til holdkortet i denne måned.

Før man gik på rov efter nye spillere, ville man dog have en cheftræner på plads, og det skete den 2. januar, da man hyrede Jesper Sørensen til den varme stol.

Nu kan transferfesten så tage form – og det gør den.

bold.dk erfarer, at Brøndby interesseret i at købe den 27-årige midtbanespiller, Mathias Hebo, der har en fortid i Lyngby BK.

Den løbestærke midtbaneprofil er i øjeblikket på kontrakt i polske Cracovia, og han har flere bejlere fra større klubber i Polen som blandt andet Legia Warszawa og Lech Poznan.

Men i Danmark er der altså også interesse fra den københavnske Vestegn, og Mathias Hebo har ikke lagt skjul på, at det er lidt af en drøm at spille for Brøndby.

Efter han i sommeren 2021 skiftede Lyngby ud med polske Cracovia, sagde han følgende til bold.dk.   

– Jeg er selv fra Vestegnen, så jeg ville godt have været til Brøndby, hvis det var muligt. Jeg tror dog, at de kiggede på nogle yngre i forhold til strategien. 

Mathias Hebo og Jesper Sørensen har et indgående kendskab til hinanden, da det var den nyslåede Brøndby-træner, der var med til at udvikle midtbanespilleren i Fredericia.