1964

Mediano: Brøndby opruster betydeligt i Masterclass

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Brøndby har hævet budgettet i det seneste års tid, og også Masterclass får postet mange millioner i sig hvert år. Det løfter Mediano sløret for i en længere artikel.

Det er ingen hemmelighed, at de danske klubber poster flere og flere millioner i deres ungdomsafdeling for at skabe de bedst mulige forudsætninger for talenterne.

Det handler dog ikke kun om at have de bedst mulige forudsætninger for de nuværende spillere, men også for at styrke mulighederne for at tiltrække spillere ude fra.

Læs også: Brøndby får snart VM-millioner udbetalt

Og Brøndby er bestemt villige til at investere store millioner i at forbedre Masterclass endnu mere, så man kan fortsætte med at skabe nogle af morgendagens stjerner.

Mediet Mediano har udgivet en mere detaljeret artikel om fodboldens- og talenternes udvikling under overskriften Talenterne – fodboldens nye kampplads.

Her skriver mediets chefredaktør Peter Brüchmann blandt andet om Brøndbys investering i Masterclass, og at de aktuelle årlige udgifter beløber sig i 22 millioner kroner.

Carsten V. Jensen og co. kommer til at smide yderligere millioner i Masterclass i de kommende år, hvor investering kan ramme hele 30 millioner kroner årligt, skriver mediet.

Brøndbys fodbolddirektør har tidligere udtalt i BrøndbyLyd, at man vil konkurrere på de største talenter i Skandinavien, men det betyder ikke nødvendigvis, at de vil bruge de flere millioner på at lægge i budkrig om de mest attraktive spillere.

– Brøndby siges ikke at gå i samme grad af budkrige på de store talenter som F.C. København, men har investeret massivt i rammerne: Både faciliteter og stab, og det er især her, at der er tale om en betragtelig oprustning, skriver Mediano og tilføjer:

Læs også: Medie afslører: Brøndby har allerede fået over 100 millioner kroner for Jesper Lindstrøm

– Hvor FCK jager individualisterne, sigter Brøndby på at bringe sig op i niveau på fysioterapeuter, specialisttrænere, analytikere og faciliteter. Staben i Masterclass er fordoblet på få år.

Brøndby har i de seneste år skudt store talenter ud af Masterclass, og det mest klare eksempel hedder Jesper Lindstrøm.

Den i dag 23-årige offensivspiller forlod Brøndby til fordel for Eintracht Frankfurt i sommeren 2021, efter han havde været med til føre klubben til det første mesterskab siden 2005.

Og guldfuglen indbragte Brøndby hele 55 millioner kroner i transfersum, og Mediano afslører også i artiklen, at den pris nu har oversteget 100 millioner kroner i form af bonusser.

Læs den historie her.

Læs også: Ohi: Topscorertitel er en bonus – Vi skal i top 6

Seneste nyt