1964

Medie: Niels Frederiksen i spil til IFK Göteborg-job

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF), Jes Thorup, cheftræner [P633] (FC København)

Den svenske klub IFK Göteborg har den tidligere Brøndby-træner Niels Frederiksen blandt mulighederne som klubbens nye cheftræner efter fyringen af Mikael Stahre.

Niels Frederiksen har stået uden job, siden han efter årets sidste kamp i 2022 blev enig med fodbolddirektør Carsten V. Jensen om at stoppe samarbejdet i Brøndby.

Den 52-årige cheftræner kan dog være på vej tilbage i trænerfaget, for der er angiveligt interesse i hans underskrift fra den svenske klub, IFK Göteborg.

Læs også: Spredt for alle vinde: Her er Niels Frederiksens guldhold anno 2021 i dag

Det er Sportsbladet, der erfarer, at den tidligere Brøndby-træner er på blokken i IFK Göteborg, efter den svenske klub onsdag formiddag fyrede Mikael Stahre.

Avisen beretter, at Niels Frederiksen er en af mange navne, der er i spil til jobbet, og at det endnu er for tidligt at sige, hvor konkret interessen er.

Niels Frederiksen stod i spidsen for Brøndby i lidt over tre sæsoner, hvor det helt store højdepunkt var det danske mesterskab i 2020/2021-sæsonen.

Den danske cheftræner har også haft lignende cheftrænerjobs i Esbjerg fB og Lyngby BK, mens han også har en længere periode som dansk U/21-landstræner på CV’et.

Læs også: Maxsø retter stille kritik: Jeg havde virkelig ondt af Niels Frederiksen

Seneste nyt