1964

Medie: Udenlandske klubber lurer på Schwartau

Oscar Schwartau, målscorer [P1157] (Brøndby IF), Mathias Kvistgaarden [P8332] (Brøndby IF), Marko Divkovic [P802] (Brøndby IF)

Oscar Schwartau har gennemgået en stor udvikling i de seneste måneder, og det har fået udenlandske klubber til at sværme om den 16-årige offensivspiller.

Oscar Schwartau blev rykket op i Brøndby IF’s førsteholdstrup forud for indeværende sæson, og den 16-årige komet har taget store spring på kort tid.

Offensivspilleren har noteret sig for to scoringer og vist sin elegance, fysiske styrke og modenhed på trods af, at han stadig kunne være U/17-spiller.

Nu skriver B.T., at hans navn står på ønskelisten i flere udenlandske klubber. Blandt andet skulle italienske- og spanske klubber have et seriøst blik på ham.

Avisen beretter dog, at der endnu ikke er faldet et officielt bud på ham. Heller ej officielle forespørgsler, men interessen er der.

Brøndby IF planlægger dog ikke at sælge det 16-årige stortalent, som man håber kan bidrage på banen i de næste mange år, før et salg bliver aktuelt.

Hans kontrakt med Brøndby IF løber til sommeren 2025.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha-capo om Vallys-historie: ‘Han må løbe hvorhen, han vil’
2. CV ville ikke stille op til interviews efter skuffelse på hjemmebane
3. Rørt Ohi bemærkede Sydsidens sang og banner: Wow!
4. Sportsaviser frygter for Niels Frederiksens job efter ny skuffelse
5. Niels Frederiksen efter spørgsmål om fremtiden: Glad for at være her