1964

Medie: Vålerenga vil hente Brøndby-duo

Brøndby IF - FC København 1-1

Transfergossip

Den norske klub, Vålerenga, er angiveligt brændt varm på Sigurd Rosted, hvis fremtid forventes at blive afklaret i de kommende dage. Derudover lurer klubben også på Joe Bell.

Brøndby har en meget bred trup, som skal trimmes over de kommende transfervinduer, hvor de unødige kilo skal skæres af, så klubben igen står i skarpest mulige forfatning.

Èn af dem, der er på vej ud ad svingdøren på den københavnske Vestegn, er forsvarsspilleren Sigurd Rosted, der efter denne sæson står uden kontrakt.

Ifølge norsk TV2 bliver nordmandens fremtid afgjort i de kommende dage, og der er bred interesse i hans underskrift – blandt andet fra hjemlandet, hvor Vålerenga viser konkret interesse.

Brann, der også hører hjemme i den norske Eliteserien, viser også interesse i tilknytte den snart transferfrie Brøndby-stopper, mens udenlandske klubber også skulle følge midtstopperens situation.

En anden Brøndby-spiller, der også kan ryge til Norge i vinterens transfervindue, er Joe Bell.

Den newzealandske midtbanespiller er et navn, som florerer på rygtebørsen omkring Vålerenga, skriver TV2.

Og dermed kan de to Brøndby-spillere tage turen til samme klub.

Mens Vålerenga kan hente Sigurd Rosted for en slik til januar, skal de betale en mere markant transfersum for Joe Bell, der har kontrakt med Brøndby helt frem til sommeren 2026.

Den 23-årige midtbanespiller, der er født i Bristol, men som har new-zealandsk statsborgerskab, kom til Brøndby for et års tid siden fra Viking FK, og dengang kostede hele 10 millioner kroner.