1964

Melder klart ud: Amatørafdelingen bakker op om GFH

Brøndby IF - Ob 2-0

Amatørafdelingen i Brøndby IF melder ud i et nyhedsbrev for april, at de bakker op om det nye ejerskab, og de opfordrer til, at Brøndbys fans støtter op om Superliga-holdet.

Det er en sort tid i Brøndby, hvor fanbasen synes splittet i to, efter klubben er kommet på udenlandske hænder og nu ejes af den amerikanske investeringsfond, Global Football Holdings.

Stemningen på Brøndby Stadion er blevet dræbt fuldstændig over de seneste måneder, og kløften er gravet så dybt, at det i øjeblikket virker usandsynligt at samle fanbasen.

I over 15 år har Alpha ellers styret stemningen på Sydsiden med hård hånd, men de valgte sidste år at stoppe som stemningsskabende på Sydsiden som følge af det nye ejerskab.

Læs også: Fortrøstningsfuld Jan Bech: Håber, vi lander en værdiaftale snart

Fangrupperingen har i stedet kastet sin kærlighed på klubbens amatørhold i Serie 2, hvor de sammen med Familien Brøndby og en række andre protestanter mod det nye ejerskab, brager igennem på de mobile tribuner, de har fået sat op.

Amatørafdelingen har nu udsendt et nyhedsbrev for april måned, hvor de slår fast, at de modsat Alpha og Familien Brøndby bakker op om det nye ejerskab i Brøndby IF.

– Det er et ejerskab, som bestyrelsen forening bakker op omkring, og vi ser frem til at få et godt samarbejde med de nye majoritetsejere og fortsætte det gode og mangeårige samarbejde med selskabet.

Amatørafdelingen skriver videre, at de er overbeviste om, at Global Football Holdings og Brøndby IF er et godt match, og de tror, at det vil løfte klubben tilbage i toppen af dansk fodbold.

Læs også: Gravesen om død stemning: Klubben skal tage det alvorligt

Under søndagens Superliga-kamp mod Viborg FF kunne man nærmest høre en knappenål falde til jorden, inden Brøndby Stadion blev mere eller mindre affolket efter gæsternes anden scoring.

Det skaber bekymring hos Amatørafdelingen, som ikke mener, at stemningsboykottet gavner hverken klubben eller holdet.

– Jeg håber og ser frem til, at alle os med blåt og gult hjerte bakker op om klubben og ejerskabet i selskabet. Alt andet gavner ikke klubben og slet ikke holdet, der spiller på banen. Der er netop nu brug for støtte og opbakning, slår han fast.

Læs også: Protest på Sydsiden før kampen: Familien Brøndby forklarer hvorfor

Relaterede nyheder

Seneste nyt