1964

Mikael Uhre drømmer om Brøndby-comeback

sydsiden1

Mikael Uhre drømmer om at trække Brøndby-trøjen over hovedet en dag i fremtiden, men i øjeblikket nyder han livet i Amerika, selvom starten ikke har været uden problemer.

Mikael Uhre skiftede i begyndelsen af 2022 Brøndby ud med Philadelphia Union i den amerikanske MLS. En handel, der var særdeles lukrativ for begge parter.

Over 20 millioner kroner indkasserede Brøndby på den danske angriber, som skrev en guldrandet kontrakt med Philadelphia Union frem til slutningen af 2024.

Om den 28-årige angriber kommer til at være over there i hele kontraktperioden, skal være usagt, men han lægger ikke skjul på, at Brøndby stadig trækker lidt i ham.

– Helt generelt vil jeg se frem til at forhåbentlig trække en Brøndby-trøje over hovedet i fremtiden, sagde han til Discovery+, da han søndag eftermiddag var tilbage på Brøndby Stadion.

Mikael Uhre var nemlig for en kort stund tilbage i Danmark, efter sæsonen i MLS er gået på hæld, og derfor lagde han vejen forbi Brøndby Stadion for at modtage en fortjent hyldest af Sydsiden.

Den 28-årige angriber fortæller, at starten i Amerika har været spændende, men også meget anderledes, end han har været vant til i Danmark.

– De har jo en lidt anden våbenlov, skal vi bare sige det sådan, derovre end vi har, indskyder Mikael Uhre om livet i Amerika, inden han bliver spurgt, hvorvidt han er blevet truet.

– Jeg er ikke, men min kone er. Så der har været lidt forskellige episoder, men vi har det heldigvis godt. Vi har været rigtig glade for tilværelsen. Det er klart, at der er altid folk, der stikker ud, og du kan være uheldig at være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Derfor venter der også en flytning, hvor man vil flytte lidt ud fra storbyens kaos.

– Men overall har vi det god, men flytter lidt udenfor byen, når vi kommer tilbage på den anden side.

Mikael Uhre har været i flyvende form for Philadelphia Union, hvor han scorede 13 mål og assisterede syv gange i 30 MLS-kampe. Klubben endte med at vinde sølv efter et finalenederlag til Gareth Bales Los Angeles FC.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Trabzonspor og Stryger skal sænke de økonomiske krav for BIF-skifte
2. Journalist: Brøndby jagter to store profiler
3. 
Brøndby-fans åbner sag mod politiet
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. 
Medie: Bell bliver i Brøndby