1964

Mulig Maxsø-afløser: Brøndby har Bundesliga-dansker på blokken

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby har angiveligt Augsburgs danske forsvarsspiller, Frederik Winther, på blokken som afløser for Andreas Maxsø.

Brøndby er på jagt efter nye spillere mod slutningen af vinterens transfervindue, og det ligner, at Carsten V. Jensen bliver tvunget på indkøb efter en midtstopper, som ellers har været en af de positioner, som man har været overbemandet i en længere periode.

Stopper-duoen Sigurd Rosted og Andreas Maxsø er nemlig på vej væk, da de ligger i forhandlinger med henholdsvis Toronto FC og Colorado Rapid fra Major Soccer League, og derfor skal en ny midtstopper ind.

Ifølge spanske medier lurer Brøndby på at leje den 20-årige spanier Kike Salas, og Ekstra Bladet bringer nu et nyt navn i spil som mulig ny stopper på den københavnske Vestegn.

Avisen skriver, at Brøndby har kig på Augsburg-danskeren, Frederik Winther, som er ude i kulden i den tyske klub.

Den unge forsvarsspiller har blot spillet én ligakamp i Bundesligaen i denne sæson, og derfor er han på jagt efter mere spilletid.

Det kan potentielt blive i Brøndby, melder Ekstra Bladet, der samtidig slår fast, at det umiddelbart vil blive på en lejeaftale i første omgang.

Frederik Winther skiftede som blot 19-årig til Augsburg, da han i oktober 2020 satte sin signatur på en fem-årig aftale med Bundesliga-klubben.

Han blev købt i Lyngby BK for omkring 10 millioner kroner.

Carsten V. Jensen udtalte så sent som i tirsdags, at Brøndby godt kunne finde på at leje spillere i januar, men at det ville være fordelagtigt, hvis man kunne få indskrevet en købsoption, så man kunne købe spilleren fri, såfremt samarbejdet bliver en succes.