1964

Niels Frederiksen afviser vild Malmö-historie

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Den afgåede Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen afviser overfor B.T., at han har været i Malmö for at se på forholdene i den svenske topklub inden et muligt samarbejde.

Niels Frederiksen blev mandag afskediget i Brøndby efter længere tid med svigtende resultater, hvilket har efterladt de blå/gule i bunden af 3F Superligaen.

Carsten V. Jensen afslørede, at man havde taget beslutningen i fællesskab, fordi Niels Frederiksen også følte, at tiden var inde til at indstille samarbejdet.

Spekulationerne om Brøndbys nye cheftræner er allerede i fuld gang, hvilket du kan læse mere om her, men der har også allerede været spekulationer og rygter om Niels Frederiksens fremtid.

På de sociale medier har man nemlig kunne læse svenske fans, der skriver, at den afgåede Brøndby-træner har været spottet i Malmö siden afskeden på den københavnske Vestegn.

B.T. har været i kontakt med Niels Frederiksen, som fuldstændig afviser historien om, at han har været i Malmö. I en SMS slår han fast overfor avisen, at den historie ikke har gang på jorden.

Den svenske topklub sluttede på en skuffende 7. plads i Allsvenskan, og klubben er på jagt efter en ny cheftræner, efter Åge Hareide er stoppet i klubben.

I Medianos podcast om Niels Frederiksens afsked i Brøndby, blev cheftrænerens fremtid også diskuteret – her pegede pilen også umiddelbart mod udlandet – læs mere her.