1964

Niels Frederiksen efter spørgsmål om fremtiden: Glad for at være her

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndby IF’s cheftræner Niels Frederiksen fortæller efter søndagens remis mod Lyngby BK, at han stadig er glad for at være i klubben, og han tror på, at man kan få skuden vendt.

Brøndby IF er i dyb krise i øjeblikket, hvor man 11 runder inde i Superligaen blot er to point fra at ende under nedrykningsstregen.

Søndag eftermiddag rendte man ind i et skuffende 3-3-remis mod sidstepladsen fra Lyngby BK, og nu begynder pilen at pege på cheftræner, Niels Frederiksen.

Efter opgøret blev Niels Frederiksen spurgt af studievært Mette Cornelius fra Discovery+, om han var ved at være træt af at være i Brøndby IF, men her var svaret klart.

– Nej, hvorfor skulle jeg være det? Det er et fedt sted at være, og jeg arbejder med en god gruppe, lyder det fra Niels Frederiksen, som tilføjer:

– Jeg er glad for at være her, og jeg tror på, at vi kan få tingene vendt.

De øvrige storklubber FC København og FC Midtjylland har allerede fyret deres cheftrænere i denne sæson, men om der er tid til at vende tingene for Niels Frederiksen, aner han ikke.

– Det skal du spørge nogle andre om, siger han.

Brøndby-cheftræneren blev også forholdt de første 11 runder i Superligaen, hvor han ikke var sen til at erkende, at pointhøsten har været skuffende. 

– Det er utilfredsstillende. Det er stærkt utilfredsstillende, at vi ikke har fået flere point. Der er ikke noget, der gør, at vi ikke kan hente det igen. Det kan vi, men det er klart, at vi skal ud og have markant flere point i anden runde af grundspillet, fortsætter han om 3-3-skuffelsen på Brøndby Stadion.

Redaktionen anbefaler…

1. Efter snak om salg: Alpha har fået løfte fra Jan Bech Andersen
2. Mulig kæmpestraf: Brøndby kan risikere at miste udebanefans resten af sæsonen
3. Se drømmemålet: Lindstrøm sender folk på røven – og snyder Rønnow
4. Frankfurt kræver mindst 225 mio. kr. for Lindstrøm
5. Brutalt: Brøndby-fan fik kraniebrud og brækkede armen på Sydsiden efter uenighed om Vallys-behandling