1964

Niels Frederiksen hylder Ohi Omoijuanfo

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Niels Frederiksen er fuld af begejstring for sin norske angriber Ohi Omoijuanfo, der siden skiftet til Brøndby IF har scoret kontinuerligt og været en konstant trussel for modstanderne. 

Brøndby IF lavede et scoop på deadline day, da det lykkedes at lande den 28-årige angriber Ohi Omoijunafo, der kom til klubben fra Røde Stjerne Beograd for den nette sum af otte millioner kroner.

Den norske skarpretter har leveret fra dag 1 og været en kæmpe gevinst for de blå/gule med fem mål i sine otte Superliga-kampe. 

Cheftræner Niels Frederiksen har længe efterspurgt en offensiv forstærkning, og derfor er han også svært begejstret over at have en spiller som Ohi Omoijuanfo i truppen. 

– Ohis tilstedeværelse giver os en tro på, at hvis vi får bolden ind i boksen, så scorer vi. Og han giver os en tro på, at vi kan bruge ham som opspilsstation, og det er to væsentlige ting ved ham, indleder Niels Frederiksen om sin norske stjerneangriber.

Ohi Omoijuanfo har lavet alle sine mål inde i feltet tæt på modstanderens mål, og det er ikke tilfældigt ifølge Niels Frederiksen.

– Han er ikke typen, der sparker den ind fra 25-30 meter, men han er en god angriber, og en god angriber scorer mange mål. Han kan læse spillet, og han er i boksen på de rigtige tidspunkt, siger Niels Frederiksen i et interview med TV3+.

Ohi Omoijuanfo er en notorisk målscorer, og i kalenderåret 2021 scorede han 27 ligamål i 29 kampe for Molde, inden han lavede skiftet til Røde Stjerne i begyndelsen af 2022.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Medie: Brøndby kan score op mod 75 mio. kr. på Slimane
2. Ekstra Bladet: Ti spillere på vippen i Brøndby
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Niels Frederiksen sender alligevel Heggheim på tribunen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper