1964

Niels Frederiksen: Regner med at være her ‘det næste års tid’

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Denne sæson kan blive den sidste med Niels Frederiksen ved roret i Brøndby IF. Han fortæller selv, at han regner med at være på den københavnske Vestegn i ‘det næste års tid’.

Niels Frederiksens fremtid er et stort samtaleemne, efter Carsten V. Jensen i starten af sæsonen afslørede, at man ikke havde påbegyndt snakken om en ny kontrakt med cheftræneren.

– Nej, det har vi ikke. Det er en stor beslutning i en fodboldklub, og han har været her i tre år, hvilket er pænt lang tid for en fodboldtræner, svarede han lettere kryptisk i ‘Onside’, da han blev spurgt ind til cheftrænerens fremtid.

Brøndbys fodbolddirektør kunne heller ikke svare på, hvorvidt han ville beholde Niels Frederiksen, for han fejede spørgsmålet af vejen ved at svare ‘det må vi se’.

Læs også: Pogon-fans leverede klam overraskelse i bornholmsk bus

Nu lader det til, at Niels Frederiksen selv indstiller sig på at forlade Brøndby IF efter denne sæson, hvor han er fri af kontrakten med de blå/gule.

Det giver han udtryk for ifølge bold.dk, da han bliver spurgt ind til det ledige trænersæde i FC Midtjylland, og hvorvidt han selv kunne finde på at henvende sig til ulvene med henblik på at overtage for Bo Henriksen.

Læs også: Brænder Brøndby-logoet: Sekundet efter slår Kvistgaarden til

– Nej, det kunne jeg da ikke (finde på at henvende mig, red.). Jeg har kontrakt her frem til næste sommer. Det er det, jeg forholder mig til. Jeg er glad for at være her, så jeg regner med at være her det næste års tid, fortæller Niels Frederiksen.

Niels Frederiksen har angiveligt været utilfreds med arbejdsbetingelserne under Carsten V. Jensen, da truppen bliver betydeligt forringet hvert transfervindue, hvor fodbolddirektøren ikke magter at købe nok kvalitet ind. 

Sammenholdt med, at Carsten V. Jensen ikke har umiddelbare planer om at tilbyde ham en ny aftale, virker det også logisk, at fynboen nu begynder at kigge andre veje. 

Du kan læse mere om Niels Frederiksens kommentarer om det ledige job i FC Midtjylland her.

Læs også: Hit or miss: Sådan har CV brugt 66.000.000 kroner på ét år