1964

Niels Frederiksen: Skal kunne forsvare det mål

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Det skal vi kunne forsvare. Uden tvivl, siger Niels Frederiksen om den udlignende scoring fra Emmanuel Sabbi, der ifølge cheftræneren aldrig skulle være tilladt.

Brøndby var på vej mod tre point på udebane mod OB, efter Ohi Omoijuanfo havde bragt de blå/gule foran med 1-0 i første halvleg.

Med syv minutter til slutfløjt tillod Brøndby dog en scoring imod sig, da Emmanuel Sabbi fik alt for meget plads i feltet, inden han puttede kuglen ind bag Mads Hermansen.

– Når vi spillere med tre stoppere, skal vi kunne forsvare det mål, de scorer. Det er der ingen tvivl om, siger Niels Frederiksen til TV3+.

Niels Frederiksen valgte at skifte en ekstra stopper ind i stedet for målscorer Ohi Omoijuanfo med lidt over ti minutter til slutfløjt, og den udskiftning forsvarer cheftræneren.

– Vi stod i forvejen og forsvarede os hele tiden, og det var det kampbillede, vi så, så derfor gjorde vi det. Og vi skal kunne forsvare det mål med tre stoppere.

Brøndbys cheftræner mener samtidig, at det var en relativ lige kamp, og han kalder uafgjort for et retvisende resultat.

– Det var en ret lige kamp på alle parametre. Det var et fair resultat, og selvom uafgjort ikke rykker så meget, er det bedre med et point.

Brøndby IF indtager 10. plads i Superligaen.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Brøndby-fans revser Niels Frederiksen efter pointtab
2. Medie: Brøndby kan score op mod 75 mio. kr. på Slimane
3. 
CV: Færre nordiske spillere vil være på sigtekornet
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper