1964

Niels Frederiksen: Synes ikke vi fortjente sejren

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndby IF’s cheftræner Niels Frederiksen mener ikke nødvendigvis, at man fortjente sejren over AaB, men det er han ‘pisseligeglad med’, for sejren var vigtig for holdet.

Brøndby IF kom buldrende ud til søndagens kamp mod AaB, hvor de efter 12 minutter var foran med 2-0 på scoringer fra Jens Martin Gammelby og Anis Slimane.

Alligevel var Niels Frederiksens tropper lige ved at smide det hele på gulvet, da Younes Bakiz scorede to mål efterfølgende og udlignede Brøndby IF’s fantomstart.

I dommerens tillægstid dukkede Oscar Scwartau dog op og sikrede Brøndby IF tre point, men det var ikke nødvendig fortjent, at det blev en Brøndby-sejr, mener Niels Frederiksen.

– Jeg er ikke sikker på, at jeg mener, vi fortjente at vinde i dag, men sådan er fodbold. Vi er ikke det bedste hold i anden halvleg, hvor vi er alt for passive, siger han til Onside.

Niels Frederiksen mener, at Brøndby IF var klart bedst i første halvleg, men anden halvleg får langt fra topkarakter fra cheftræneren.

– Vi starter fantastisk og spiller en fin første halvleg med meget tryk i de første 20 minutter, men hver gang vi kommer foran spiller vi for passivt, og det skal vi lave om på, siger han og tilføjer:

– Vi lukker dem ind i kampen, og det er for dumt, men lige nu er jeg pisseligeglad, for det var en vigtig sejr for holdet, slutter en lettet cheftræner efter opgøret.

Brøndby IF kravler op på 8. pladsen med sejren.

Læs mere om opkøbet af Brøndby IF her…
1. 
Alpha efter boykot: Er til stede på Brøndby Stadion og klar til at protestere
2. Global Football Holdings ejer 50,1 procent af Brøndby IF
3. Blitzer blandt kanonerne: Her er hans danske skyggeside
4. Palmå efter Brøndby-salg: Jan Bech har lavet aftalen med hjertet og hjernen
5. Mærkværdigt: Vil ikke afsløre navnene