1964

Niels Frederiksen: Tak – alt det bedste fremover!

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Niels Frederikse tager fyringen i Brøndby med oprejst pande, og han ønsker alle i klubben alt det bedste fremover. Samtidig takker han for 3,5 gode år på Vestegnen.

Brøndby har mandag morgen fyret Niels Frederiksen som cheftræner efter et 2022, der ikke har levet op til de sportslige forventninger.

Fyringen kommer få timer efter, at Brøndby led et skuffende hjemmebane-nederlag til Viborg FF og dermed gør, at klubben overvintrer på en 10. plads i Superligaen.

Tiden skal dog kun skrues halvandet år tilbage for at finde det absolutte højdepunkt i hans knap tre og et halvt årige eventyr på Vestegnen.

Her vandt Brøndby det danske mesterskab, og det hæfter den nu fyrede cheftræner sig også ved i sit afskedssalut med klubben.

– Jeg har haft 3½ fantastiske år i Brøndby IF med mange gode kollegaer, oplevelser og mindeværdige øjeblikke. De resultater, der er blevet skabt, har i min optik været på toppen af, hvad man kunne forvente. Naturligvis med klubbens første mesterskab og europæiske gruppespil i 16 år som det største. Den glæde og eufori som det skabte blandt så mange, vil jeg huske for altid, siger han til klubbens hjemmeside.

Niels Frederiksen retter også en stor tak mod alle i og omkring Brøndby.

– Jeg vil gerne rette en stor tak til klubben og til alle i staben og spillerne samt alle i Masterclass for et stærkt, givtigt og loyalt samarbejde. I har alle bidraget til, at klubben – i mine øjne på mange punkter – er blevet både stærkere og sundere. I og hele Brøndby IF ønskes alt det bedste fremover.

Carsten V. Jensen, som tiltrådte i Brøndby kort efter Niels Frederiksen, sender en stor tak retur til den fyrede cheftræner, som ifølge fodbolddirektøren har været den helt rigtige træner for Brøndby.

– Niels har været den helt rigtige træner for Brøndby IF, siden han kom til klubben tilbage i 2019, og han har i perioden gjort et rigtig flot stykke arbejde. Niels har skrevet sig ind i historiebøgerne som den cheftræner, der hjemtog mesterskabet til Vestegnen efter 16 års fravær, og derfor fortjener Niels størst mulig tak for hans store bidrag.

Brøndby har ikke offentliggjort en ny træner.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Trabzonspor og Stryger skal sænke de økonomiske krav for BIF-skifte
2. Journalist: Brøndby jagter to store profiler
3. 
Brøndby-fans åbner sag mod politiet
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. 
Medie: Bell bliver i Brøndby