1964

Niels Frederiksen: Åben for fremtiden

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Niels Frederiksen vil i første omgang nyde livet efter bruddet med Brøndby, men han taler varmt om at vende retur til trænergerningen inden for en overskuelig fremtid. Mange destinationer er i spil for den tidligere Brøndby-cheftræner.

Da Brøndby havde færdiggjort årets sidste kamp mod Viborg FF, blev Carsten V. Jensen og Niels Frederiksen enige om, at parterne skulle gå hver til sit.

Et halvt år før kontraktudløb blev cheftræner Niels Frederiksen derfor fritstillet, og han står nu uden job – men til gengæld stadig med sin indtægt.

– Jeg har jo en aftale med Brøndby, der løber frem til sommer, så jeg har ikke travlt, siger han i podcasten BrøndbyLyd og slår dermed fast, at han stadig får sin hyre, selvom han ikke decideret blev fyret.

Men hvad skal fremtiden bringe for den 52-årige cheftræner, som foruden Brøndby også har en lang fortid i dansk fodbold for Lyngby BK, Esbjerg fB og det danske U/21-landshold.

– Jeg rejser 14 dage til Caribien, hvor jeg skal snorkle, padleboarde, slappe af og nyde livet – få ny energi og hente ny inspiration, siger han videre i podcasten, inden han kommer ind på sit mulige næste cheftrænerjob.

– Jeg er ret åben. Der er jobs i udlandet, der kunne være interessante at prøve af. Det kunne være noget, der er på et sportsligt højere niveau end Superligaen. Det kunne også være noget, der gav en oplevelse for livet med en helt ny kultur – og man kan også gå efter at tjene kassen, siger han og tilføjer:

– Det er alle forskellige parameter, som også kan overlappe hinanden. Der er ikke noget, jeg udelukker, så nu må vi se, siger Niels Frederiksen i fanpodcasten, der kan høres i sin fulde længde her.

Niels Frederiksen skiftede til Brøndby i sommeren 2019, efter klubben havde fyret Alexander Zorniger. Han tegnede i første omgang en to-årig aftale, som blev forlænget med yderligere to år kort inden klubbens mesterskab i 2021.