1964

Niels Frederiksen: Tror stadig på top 6

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF), Jes Thorup, cheftræner [P633] (FC København)

Brøndby IF’s cheftræner Niels Frederiksen ser ikke søndagens pointdeling mod FC København som et tilbageslag i jagten på top 6.

Brøndby IF kæmper en hård kamp for at bide sig fast i top 6, og søndag aften kunne de smage mesterskabsspillet, da de var foran mod FC København frem til det 96. minut.

Resten er dog historie. Gæsterne lammede Brøndby Stadion og udlignede til 1-1 dybt inde i tillægstiden, hvilket betød, at de to københavnerklubber måtte nøjes med hver et point.

Det ærgrede cheftræner Niels Frederiksen, der dog ikke ville male fanden på væggen.

– Jamen, jeg mener ikke, at det er blevet sværere (at nå top 6 red.) efter denne kamp. Jeg synes trods alt, at vi har mødt et godt hold og havde en svær kamp, hvor vi spillede til egentlig at vinde, og hvor vi trods alt fik et enkelt point, siger han ifølge bold.dk.

Målet er fortsat det samme. Og søndagens lussing i tillægstiden ændrer ikke på det.

– Jeg synes ikke, at vi har tabt terræn, overhovedet. Men jeg har ingen ny holdning til det, udover at vi gør alt, hvad vi kan, for at komme i top seks, og det tror vi stadig på. 

Brøndby IF møder AGF på udebane i næste Superliga-runde. Aarhusianerne er et af de hold, som de blå/gule skal forsøge at hente for at booke plads til mesterskabsspillet.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha undskylder: ‘Stjal’ sæsonkortholderes faste pladser
2. Forfærdeligt: Blodigt overfald i ‘Hytten’
3. Splittelse i fanmiljøet: Alpha trækker sig midlertidigt
4. Slukøret Ohi: Fodbold er brutalt
5. Brøndby-capo står frem: Her er hans svar efter dramatisk søndag