1964

Niels Frederiksen vil ikke udelukke comeback i Brøndby

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Den afgåede Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen vil ikke udelukke, at han kan vende retur til klubben en dag i fremtiden. Jeg har haft det fantastisk i klubben, siger han om sine mere end tre år i Brøndby.

Niels Frederiksen nåede knap 3,5 år i spidsen for Brøndby, inden han og fodbolddirektør Carsten V. Jensen blev enige om, at tiden var inde til at sige stop.

Brøndby meldte afskeden ud i en pressemeddelelse dagen efter årets sidste kamp mod Viborg, og få timer efter stod Niels Frederiksen skulder ved skulder med Carsten V. Jensen for at sætte ord på skilsmissen.

Dermed fik han taget en pæn og værdig afsked med Brøndby, som også kunne takke ham for klubbens første mesterskab i 16 år – og alt det andet gode, som Niels Frederiksen bragte i sine år på Vestegnen.

Selvom Brøndby-døren for nu er klappet i, slår Niels Frederiksen fast i podcasten BrøndbyLyd, at han godt kunne se sig selv vende retur til Brøndby.

– Det vil jeg ikke udelukke om nogle år. Jeg har haft det fantastisk her, og jeg synes, at Brøndby er en fantastisk klub, siger han i podcasten og tilføjer:

– Jeg synes, at der er så meget energi i klubben – på tribunen og inde i klubben. Der er så mange muligheder og et stort potentiale. Det er bestemt ikke sådan, at jeg siger aldrig mere Brøndby. Sådan har jeg det slet ikke. Jeg har været meget glad for at være her.

I podcasten sætter Niels Frederiksen også ord på sin fremtid, hvilket du kan læse om ved at klikke her, og ellers kan du høre podcasten i sin fulde længde her.