1964

Nørgaard flirter igen med Brøndby-comeback

sydsiden1

Christian Nørgaard lægger ikke skjul på, at drømmen for ham stadig er at vende hjem til Brøndby, hvor han fik sit endelige gennembrud efter skiftet i 2013.

Christian Nørgaard fik sin fodboldopdragelse i Lyngby BK, inden han i en tidlig alder skiftede til den tyske storklub, Hamburger SV, der i dag frister en tilværelse i 2. Bundesligaen.

Et par år efter skiftet til tysk fodbold, vendte han i 2013 retur til dansk fodbold, da han som 19-årig skrev under på en fire-årig aftale med Brøndby.

Midtbanespilleren fik her kickstartet sin karriere, og blev en stor profil i Superligaen, inden han i 2018 blev solgt til den italienske Serie A-klub, Fiorentina, der betalte omkring 30 millioner kroner for hans underskrift.

Siden skiftet til Firenze-klubben har Christian Nørgaard ikke lagt skjul på, at drømmen er at vende retur til Brøndby, og selvom han i dag er en profil i Premier League-klubben Brentford, har den plan ikke ændret sig et miligram.

I en video på DBU’s Youtube-kanal bliver Christian Nørgaard spurgt ind til, om han kunne se sig selv vende retur til Lyngby, hvor han spillede som ungdomsspiller.

– For mig brød jeg igennem på seniorscenen i Brøndby, så det føles lidt mere som hjem. Så hvis man tænker på en dansk klub, så slår jeg folderne i Brøndby igen, før jeg slår dem i Lyngby. Selvom Lyngby er et fantastisk sted især som ung spiller, der skal udvikle sig, svarer han og slår endnu engang fast, at prioriteten er Brøndby.

28-årige Christian Nørgaard rykkede til Brentford i 2019, og han var en af nøglespillerne, da klubben brød igennem væggen til Premier League.

Midtbanespilleren har kontrakt i Brentford frem til sommeren 2025, og han spiller under Thomas Frank, som var manden, der hentede ham til Brøndby i 2013.