1964

Norske medier: Brøndby tæt på ny kantspiller

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby er tæt på den 22-årige kantspiller Håkon Evjen, der har spillet 67 kampe for AZ Alkmaar. Brøndbys forestående nyindkøb har norsk pas.

Så er Brøndbys transfermarked skudt i gang. Endelig.

Norske medier beretter sent mandag aften, at Carsten V. Jensen og Brøndby er meget tæt på at kunne offentliggøre købet af den 22-årige nordmand, Håkon Evjen.

Både TV2 Norge og VG erfarer, at en transfer er nært forestående, og at den unge nordmand skifter den hollandske Æresdivision ud med Superligaen inden længe.

Brøndby henter Håkon Evjen i AZ Alkmaar, hvor han nåede 67 kampe for klubbens førstehold. Han scorede syv mål og leverede fem oplæg.

Håkon Evjen har kæmpet med spilletiden i den seneste tid, men Brøndby har alligevel måtte have noget mønt op af lommen, da han var på kontrakt i AZ Alkmaar i halvandet år endnu.

Nordmanden var da også en meget dyr spiller, da AZ Alkmaar hentede ham i januar 2020 – kort tid efter, at han var blevet kåret til Årets Unge Spiller i den bedste norske række.

Den hollandske klub hentede ham i Bodø/Glimt for hele 18,6 millioner danske kroner.

På transfermarkt står han vurderet til omkring 13 millioner kroner, men medierne beretter ikke om, hvad Brøndby må slippe for offensivspilleren.

Håkon Evjen bliver den femte nordmand i Brøndbys trup, da klubben allerede råder over Henrik Heggheim, Sebastian Sebulonsen, Ohi Omoijuanfo og Sigurd Rosted. Sidstnævnte er dog på vej væk.