1964

Niels Frederiksen kommenterer ikke på angriber-rygte

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen brød ud i grin, da han blev spurgt om, hvorvidt klubben er i gang med at hente en ny angriber. Du ved jo godt, hvad jeg vil svare, lød det kækt fra ham i et interview med TV2 Sport X.

I det seneste halvandet døgns tid har der været intense rygter om, at Brøndby IF er ved at lande FC Köln-angriberen, Sebastian Andersson.

Ifølge flere medier mangler der et bestået lægetjek, før den 31-årige svensker kan kalde sig ny angriber for Brøndby IF.

Læs også: Overvældet Divkovic: Jeg er bare glad

Brøndby IF har endnu ikke meldt noget officielt ud om, hvorvidt de er ved at købe angriberen, men Niels Frederiksen indikerede kraftigt, at der var en ny bomber på vej.

Efter torsdagens Conference League-kvalifikationssejr over FC Basel, spurgte TV2 Sport’s vært Camilla Martin nemlig cheftræneren, om der var ‘noget på vej’?

Det fik Niels Frederiksen til at bryde ud i latter, inden han fik smøret sit smil af og sagt følgende med et glimt i øjet og på den samme varme måde, som han altid er på. 

– Du ved jo godt, hvad jeg vil svare, haha… Det kan jeg ikke udtale mig om, men vi melder ud, hvis der sker noget.

Læs også: Se målet her: Daniel Wass scorer vanvidskasse for Atletico Madrid

Brøndby-cheftræneren erkendte dog – som så mange gange før -, at de blå/gule er på markedet efter nye spillere.

– Vi er i markedet og kigger os om. Det er der ikke noget nyt i, slutter Niels Frederiksen om angribersnakken til TV2 Sport X.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF

Læs også: Journalist: Wass og Brøndby IF har forhandlet personlige detaljer på plads