1964

Brøndby vil hente tre nye spillere, når ny cheftræner er på plads

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Brøndby kommer ikke til at hente nye spillere, før en ny cheftræner er på plads. Men så er ambitionen også at hente en forstærkning til hver kæde. Det afslører transferjournalisten, Farzam Abolhosseini.

Der blæser nye vinde over den københavnske Vestegn, hvor Global Football Holdings indtog i Brøndby har betydet, at man har taget et skridt op økonomisk.

B.T.’s transferjournalist Farzam Abolhosseini fortæller i Eurosports julekalender, at Brøndby kommer til at finde de store millioner frem i det forestående transfervindue.

– Brøndby vil forstærke sig med en profil i hver kæde. De ønsker blandt andet at hente en central midtbanespiller, og så er jeg også rimelig sikker på, at man henter en højreback, siger Farzam Abolhosseini.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen arbejder dog ikke nødvendigvis på at lukke en masse aftaler lige nu, for ifølge transferjournalisten kommer den nye træner til at få en hovedrolle i jagten på nye profiler til Brøndby.

– Der kommer ikke til at ske noget på den her side af nytår, for man venter til, man har fundet træneren, fortæller han.

Ekstra Bladet erfarede lørdag, at en mulig ny Brøndby-spiller kunne hedde Vito Hammershøy-Mistrati, for han skulle angiveligt være på blokken i klubben, efter han er kommet i overskud i Cluj.

Den tidligere Randers FC-anfører er dog også på blokken i flere andre Superliga-klubber, og derfor er det langt fra sikkert, at Brøndby får ham, hvis de gør alvor af interessen. 

Det bliver dog ikke kun énvejs-trafik i vinterens transfervindue, for Brøndby kommer formentlig også til at sige farvel til nogle spillere, da en lang række markante navne har kontraktudløb på Vestegnen – blandt andet Andreas Maxsø.

Farzam Abolhosseini fortæller i snakken med Eurosport, at der har været bud og henvendelser på Andreas Maxsø, der ved årsskiftet kan skrive under med en ny klub og skifte gratis i sommeren 2023.

Andreas Maxsø har været i klubben siden 2019, hvor han kom til på en fri transfer, og han har ikke lagt skjul på, at han har en drøm om at skifte til en udenlandsk klub, selvom han også trives i Brøndby.