1964

‘Sammen Om Vor Klub’ indstiller al tribuneaktivitet

Brøndby IF - Randers FC 2-2

Fan-fraktionen Sammen Om Vor Klub har besluttet at indstille al tribuneaktivitet i Brøndby, indtil en acceptabel værdiaftale er underskrevet mellem fansene og ejerskabet.

Der har være trukket mørke skyer over Brøndbys fan-miljø siden Global Football Holdings indtog i klubben.

Alpha har siden 2006 været stemningsskabende på Sydsiden, men de tog straks konsekvensen af det nye ejerskab ved at trække sig med øjeblikkelig virkning tilbage i oktober.

Kort efter steppede en ny fan-fraktion frem, da Sammen Om Vor Klub meddelte, at de ville tage ansvaret på Sydsiden, indtil Alpha ville vende tilbage.

Men de har nu også valgt at indstille al tribuneaktivitet, oplyser de på deres Twitter-profil.

Det sker blot et døgn efter stormødet i Brøndby Hallen, hvor omkring 500 Brøndby-fans var samlet for at diskutere fremtiden i klubbens fanmiljø under det nye ejerskab.

– Hvis ”fodbold uden fans er ingenting”, så skal vi fans anses som stakeholders og skal involveres i alle overvejelser og beslutninger omkring fodboldens fremtid, skriver fan-fraktionen på Twitter.

Brøndbys fans – anført af blandt andre Alpha – ønsker en værdiaftale, som betyder, at Global Football Holdings skal købe ind på mange af de værdier, der har kendetegnet Brøndby i de tidligere år.

– Vi i Sammen Om Vor Klub støtter op om mange af de inputs og tanker, der blev delt på gårsdagens stormøde. Vi ser en aftale som vejen frem for fankulturen i Brøndby.

– Derfor har vi besluttet at holde pause på vores tribuneaktivitet, indtil der er en acceptabel værdiaftale underskrevet mellem fans og ejerskabet.

Læs hele skrivet her:

Alpha meldte for nyligt ud, at de heller ikke kommer til at tage taktstokken på Sydsiden, før en værdiaftale er underskrevet.

En aftale, som skal indeholde garantier for at klubbens identitet bliver bevaret.

– Vi kommer aldrig til at støtte det nye ejerskab. Men via en aftale mellem Fanafdelingen og ejerskabet, som indeholder garantier for, at vores klubs identitet bliver bevaret og ikke bliver udnyttet til ejernes interesse, vil der være en vej frem, skrev Alpha dagen før stormødet i Brøndby Hallen.