1964

Ny FCK’er: God chance for, at jeg var endt i Brøndby

FC Københavns sommersigning, Christian Sørensen, fortæller, at han nok var skiftet til Brøndby IF, hvis de var blevet enige med Viborg FF, inden løverne kom ind i billedet.

Christian Sørensen skiftede mod slutningen af transfervinduet fra Viborg FF til FC København for omkring én million euro – svarende til 7,5 millioner kroner.

Venstrebacken blev tidligere i transfervinduet rygtet kraftigt til Brøndby IF, efter Carsten V. Jensen havde budt i omegnen af fire millioner kroner for ham.

I Viborg-lejren var man dog ikke imponeret over buddet fra Vestegnen, og derfor afviste man det prompte, inden man så nåede til enighed med FC København om en aftale i stedet.

Den 30-årige dansker fortæller nu i ‘Start11’eren’ på Discovery+, at han sagtens kunne være skiftet til Brøndby IF, hvis de var kommet overens med Viborg om en overgangssum.

– Jeg tror, at hvis de var blevet enige om en pris, så var der en god chance for det (at jeg var skiftet til Brøndby red.), fortæller den tidligere Viborg-spiller i programmet.

Christian Sørensen fortæller videre, at valget hele tiden stod mellem de to københavnerklubber, som han ser som værende de største i Danmark.

– Hvis jeg skulle tage springet herhjemme i Danmark, så skulle det enten være Brøndby eller FCK, da jeg mener, at det er de største klubber herhjemme, siger han og tilføjer.

– Der havde været en god chance for, at jeg var skiftet til Brøndby, men så kom FC København ind i billedet, og havde de været inde i billedet på samme tid, havde jeg valgte FCK. De har altid været den største klub, lyder det fra Christian Sørensen.

Brøndby IF ønskede at hente Christian Sørensen ind til at tage kampen om med Blás Riveros på venstrebacken, men det var prisen, der gjorde, at Carsten V. Jensen valgte at droppe interessen i ham.

Redaktionen anbefaler…
1. Kvistgaarden splittet om Maxsø-fremtid
2. Brutalt: Brøndby-fan fik kraniebrud og brækkede armen på Sydsiden efter uenighed om Vallys-behandling
3. Anklaget for brutalt overfald: Alpha tager stærkt afstand
4. Stålfast Salech vil retur til Brøndby IF efter HB Køge-ophold
5. Arsenal i kontakt med Lindstrøm: Koster 144 millioner kroner