1964

OB-træner: Hedlund er klart Brøndbys største trussel

Oscar Schwartau, målscorer [P1157] (Brøndby IF), Mathias Kvistgaarden [P8332] (Brøndby IF), Marko Divkovic [P802] (Brøndby IF)

OB’s cheftræner Andreas Alm er fuld af beundring for sin landsmand Simon Hedlund, som han mener er Brøndbys klart største trussel.

Der er lagt op til en gyser på EWII Park i Odense, når formstærke OB tager imod Niels Frederiksens Brøndby IF, der kæmper en hård kamp for at komme i top 6 – lige præcis der, hvor fynboerne ligger lunt i øjeblikket.

Til kampen på Fyn må Brøndby IF undvære Daniel Wass, der afsoner karantæne, og dermed er der en trussel mindre for OB’s Andreas Alm, der dog er opmærksom på, at Brøndby er meget andet end den danske landsholdsspiller.

– De er bedre i deres dybdespil, end hvad de har været tidligere på sæsonen. Når man har Simon Hedlund på holdet, så bliver man nødt til at have styr på den del af spillet, siger han ifølge bold.dk og tilføjer:

– Nu er Daniel Wass så ikke med, men jeg synes, at han har været god for dem. Når man ser på den måde, som de spiller på nu, så er Hedlund helt klart deres største trussel. 

Andreas Alm er opmærksom på, at det nok er Ohi Omoijuanfo, der skal få netmaskerne til at blafre for Brøndby, men derfor er Simon Hedlund stadig vigtigt.

– Det kan godt være, at det ikke er Hedlund, som sparker bolden i mål, fordi der bliver det nok deres nye ni’er, men han er helt klart en ekstra faktor for dem.

Der er kampstart i Odense kl. 18.00.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Maxsø tavs om fremtiden efter ejerskifte
2. Carsten V. Jensen vil købe kvalitetsspillere til vinter
3. Alpha og AaB-fans i protest mod nyt Brøndby-ejerskab
4. Jan Bech: Derfor nævner vi ikke de 14 ejere af Global Football Holdings
5. Brøndby afviser Qatar-rygte efter salg