1964

Officielt: Ohi skifter til Brøndby IF

Brøndby IF bekræfter på klubbens hjemmeside, at de har købt Ohi Omoijuanfo, som har tegnet en kontrakt frem til sommeren 2025 med de blå/gule.

Så er skiftet officielt. Brøndby IF har hentet en mærkbar forstærkning til offensiven i form af den 28-årige angriber, Ohi Omoijuanfo.

Brøndby IF har offentliggjort købet af Røde Stjerne-nordmanden tirsdag aften, efter man tidligt i morges fik accepteret et bud på ham. Ifølge B.T. lyder prisen på 8,5 millioner kroner, hvilket er marginalt mere, end serbiske medier meldte i morges.

Ohi Omoijuanfo rejste til Danmark i løbet af formiddagen, og i løbet af i dag har han været forbi Brøndby Stadion for at få de sidste detaljer på plads, mens han også blev fotograferet i sin nye trøje, hvilket du kan se her.

Brøndby IF bekræfter, at Ohi Omoijuanfo har fået en kontrakt frem til 2025, og dermed er han tilbage i skandinavisk fodbold blot et halvt år efter, han skiftede Molde ud med Røde Stjerne.

Angriberen får trøjenummer 9, og han er allerede på træningsbanen for Brøndby IF i morgen med resten af truppen, og dermed er han i spil til weekendens kamp mod AC Horsens.

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Medier: Brøndby køber Ohi til spotpris
2. Se den stjernespækkede liste: Brøndby IF har været i tæt dialog med 15 spillere
3. EB: Daniel Wass tjener omkring 300.000 kroner om måneden i Brøndby IF
4. Snarlig afklaring om muligt skifte til BIF: Fuldstændig færdig i Røde Stjerne
5. CV kan få sine ønskespillere for under 20 millioner kroner