1964

Officielt: Oskar Fallenius skifter til Djurgårdens IF

Den svenske angriber Oskar Fallenius fortsætter karrieren i hjemlandet, hvor han har tegnet en kontrakt med Djurgårdens IF.

Oskar Fallenius har i de seneste uger været rygtet væk fra Brøndby IF, og nu er en transfer på plads.

Brøndby IF oplyser på klubbens hjemmeside, at man har solgt den 21-årige angriber til Djurgårdens IF, der hører hjemme i Allsvenskan.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen mener, at det er et naturligt skridt, efter svenskerens vej til spilletid i Brøndby IF var for lang.

– Vi har stor konkurrence på de offensive pladser, og der er ikke umiddelbart udsigt til fast spilletid, så vi har været enige om at se på de muligheder, der måtte vise sig, siger han til klubbens hjemmeside.

Oskar Fallenius havde flere bejlere, og han var angiveligt på vej til Brann, inden Djurgårdens IF overhalede den norske klub.

Det kommenterer Carsten V. Jensen ikke specifikt på, men han bekræfter, at der var flere klubber ude efter hans signatur.

– Oskar har vurderet, at Djurgårdens IF var den bedste mulighed blandt flere, og derfor siger vi i dag farvel til Oskar og ønsker ham al mulig held og lykke med fremtiden.

Svenske medier skriver, at Brøndby får omkring 1,2 millioner kroner for den tidligere Brommapojkarna IF-spiller.

Relaterede nyheder

Seneste nyt