1964

Officielt: Sigurd Rosted fuldfører sit skifte til Major Soccer League

Sigurd Rosted fortsætter karrieren i Major Soccer League-klubben, Toronto FC.
Skærmbillede 2023-02-07 kl. 17.58.39

Sigurd Rosted har tirsdag eftermiddag fuldført sit skifte til den canadiske klub, Toronto FC, der hører hjemme i Major Soccer League. Brøndby står til at score et pænt millionbeløb.

Efter længere tids tovtrækkeri meddelte Brøndby den 31. januar, at de havde accepteret et bud på den norske stopper, Sigurd Rosted, der stod med under et halvt år til kontraktudløb på Vestegnen.

Buddet kom fra canadiske Toronto FC, og Sigurd Rosted fik dermed grønt lys til at pakke sine ting og rejse Over Atlanten for at forhandle de personlige detaljer på plads samt underskrive kontrakten.

Det hele er nu faldet på plads, for Toronto FC oplyser på deres hjemmeside, at de har indgået en aftale med Sigurd Rosted, der løber frem til januar 2026 – med option på yderligere et år.

– Sigurd er en erfaren stopper, som har vist lederskab og intelligens, mens han har spillet på et højt niveau i en stærk europæisk liga, siger Torontos sportsdirektør Bob Bradley og tilføjer.

– Vi er meget begejstrede over at tilføje Sigurd til vores trup, og vi ved, at han er spændt på denne nye udfordring og at repræsentere vores klub, fortæller han videre.

B.T. transferjournalist Farzam Abolhosseini skrev for nyligt, at Brøndby scorer en pæn sum penge på nordmanden – angiveligt triller der 3.500.000 kroner ind på Brøndbys konto – læs mere her.

Sigurd Rosted var en af Carsten V. Jensens første indkøb i Brøndby, da nordmanden blev hentet i sommeren 2019 i belgiske Gent.

Relaterede nyheder

Seneste nyt