1964

Ohi: Der var god opbakning – Fansene er fantastiske

Brøndby IF - AC Horsens 5-2

Brøndbys angriber Ohi Omoijuanfo opfordrede klubbens fans til at være vokale i søndagens kamp mod Silkeborg IF. Og han kalder opbakningen for god.

Ohi Omoijuanfo lagde fredag et længere opslag på Instagram, hvor han opfordrede klubbens fans til at lægge stridighederne til side og støtte holdet i de sidste to kampe af Grundspillet.

Søndag aften fik Brøndbys fans så mulighed for at imødekomme viceanførerens ønske, da mere end 19.000 tilskuere var samlet på Brøndby Stadion mod Silkeborg IF.

Læs også: Vallys og Ohi på pletten: Brøndby er tilbage i top 6

Ohi Omoijuanfo blev efter opgøret spurgt ind til udmeldingen om øget støtte, og han mener, at fansene bidrog til sejren, der blev sikret med cifrene 2-1.

– Fansene er fantastiske. Jeg havde bare et ønske om at samle fansene i den her tid, og jeg synes, der var god opbakning, siger Ohi Omoijuanfo til Viaplay.

Den norske angriber pointerer samtidig vigtigheden af, at Brøndby snuppede alle tre point i den direkte duel mod Silkeborg IF om en plads i top 6.

– Det betyder alt. Vi har sat et mål om at komme i top 6, og alle vidste, at den skulle vindes. Silkeborg er et fantastisk hold, og de spiller god fodbold, tilføjer han.

Læs også: Frederik Alves erstatter karantæneramt Tshiembe til Silkeborg-opgør

Det er et sandt hundeslagsmål om top 6, og Brøndby kravler med sejren op på en midlertidig fjerdeplads i Superligaen. Og Ohi Omoijuanfo har en god fornemmelse.

– Jeg har en god følelse. Det bliver en vanskelig kamp mod FC Nordsjælland, men nu skal vi nyde sejren, og så skal vi fokusere på næste kamp, slutter en glad målscorer.

Ohi Omoijuanfo har været flyvende i foråret, hvor den 29-årige angriber har scoret tre mål i fire kampe. Han er blot to mål fra 1. pladsen på topscorerlisten.

Læs også: Hedlund: Vallys er Superligaens bedste spiller

Relaterede nyheder

Seneste nyt