1964

Ohi gør alt for at blive klar til Viborg-brag

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Ohi Omoijuanfo fortæller, at han gør alt for at blive klar til søndagens brag mod Viborg FF. Han træner med truppen og afventer, hvordan kroppen reagerer forud for kampen.

Ohi Omoijuanfo har været den tilføjelse til truppen, som Carsten V. Jensen og Niels Frederiksen håbede på, da de betalte otte millioner kroner for at hente angriberen i Røde Stjerne i sommer.

Den norske angriber har været en gevinst fra første fløjt, hvor han i sin debutkamp scorede til 0-1 mod AC Horsens, mens han i sin anden kamp mod Randers FC scorede i kampens 1. minut, inden han lod sig udskifte efter cirka 20 minutters spil.

Ohi Omoijuanfo fik nemlig et slag i ryggen under opvarmningen, da Josip Radosevic ramlede ind i ham, og derfor er den 28-årige målscorer tvivlsom til søndagens kamp mod Viborg FF.

Han har været på træningsbanen det meste af ugen, og i et interview med Discovery+ giver han også udtryk for, at han håber at være blandt de startende 11 på Energi Viborg Arena.

– Jeg håber det. Jeg må se, hvordan kroppen reagerer i morgen (i dag red.), sagde han efter fredagens træning i Brøndby forud for den vitale kamp mod Viborg, hvor tre point er påkrævet.

Den norske angriber ved ikke præcist, hvad der skete i forbindelse med skaden, men da han bliver spurgt om, hvorvidt han undgår Josip Radosevic under opvarmningen i Viborg, var svaret ikke til at tage fejl af.

– Jeg løber langt uden om ham (Radosevic red.) på søndag, siger en storsmilende Ohi Omoijuanfo, som videre fortæller, at han ikke har noget at sætte på sin kroatiske holdkammerat, som ikke gjorde det med vilje.

I interviewet fortæller Ohi Omoijuanfo også, at han stortrives i Brøndby IF, hvor han glæder sig over den opbakning, som han har fået – både fra sine nye holdkammerater, men også fra klubbens fans, som har leveret en fantastisk stemning.

Ohi Omoijuanfo har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2025.