1964

Ohi langer ud efter højlydt Lyngby-bænk: ‘…så er du en idiot’

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Brøndbys angriber Ohi Omoijuanfo mener, at Lyngbys bænk var idiotiske at høre på under søndagens kamp. Det er anden gang på kort tid, at Lyngbys trænerteam er involveret i en infight med en modstanderspiller.

Tiden skrues for en kort bemærkning tilbage til den 19. februar, da Lyngby og FC Nordsjælland åbnede deres forårssæson med en dramatisk pointdeling på Lyngby Stadion.

Undervejs i kampen var Lyngbys bænk meget verbale, og efter en tackling blev de også fysiske, da assistenttræner Mikkel Beckmann skubbede til Adamo Nagalo.

Noget, som han senere modtog to spilledagskarantæne for.

Læs også: Wass: Vi skal op på hesten igen – Kan stadig selv afgøre det

Søndag eftermiddag var assistenttræneren derfor ikke med, da Brøndby kom på besøg, men Lyngbys spillerboks trak igen overskrifter efter en batalje med en modstander.

Brøndbys Ohi Omoijuanfo havde en højlydt ordudveksling med Lyngby-lejren efter en episode, hvor hjemmeholdet mente, at Brøndby-angriberen nikkede en skalle.

– Som jeg hørte det, ville de have, jeg skulle have haft rødt for en skalle mod deres højreback, men jeg ser ham ikke, når jeg går med hovedet den anden vej, siger han til Viaplay om episoden og tilføjer:

– Så ville de have, jeg skulle have haft rødt på det. Det er idiotisk.

Læs også: Jesper Sørensen vil rejse sig efter skuffelse: Kræver vel to sejre nu

Det var helt tydeligt, at Brøndbys anfører ikke var tilfreds med, hvad der blev råbt fra Lyngby-bænken, og derfor gav han dem også svar på tiltale.

– Hvis du synes, jeg skal have rødt kort der, så er du idiot’. Det var bare det, jeg sagde, afslører han.

Kampens dommer Sandi Putros eller VAR-teamet så da heller ikke noget kort til angriberen.

Inden for kridtstregerne endte det med et skuffende 0-1-nederlag til Brøndby, der nu blot har to kampe til at spille sig tilbage i top 6.

De møder i de kommende runder Silkeborg IF og FC Nordsjælland.

Læs også: Vallys eller Vallis? ‘Jeg ved ikke, om det er skandaløst. Det er mere bare sjovt’

Relaterede nyheder

Seneste nyt