1964

Ohi Omoijuanfo om fanprotester: Lad os lægge det til siden

Brøndby IF - AC Horsens 5-2

Ohi Omoijuanfo har lagt et længere opslag på Instagram, hvor han opfordrer Brøndbys fans til at støtte op om spillerne i grundspillets sidste to kampe. Læg stridighederne til side for nu, lyder det fra klubbens viceanfører

Ohi Omoijuanfo har på rekordtid opnået kultstatus i Brøndby, efter han i sommeren 2022 skiftede til de blå/gule på en fire-årig aftale fra Røde Stjerne Beograd.

Fansene har tiljublet den norske kriger, og cheftræner Jesper Sørensen har udpeget ham som viceanfører. Og han har da også leveret imponerende kampe i sin korte tid i klubben.

Læs også: Vallys om utilfredse fans: Jeg ville vise dem, at jeg vil gøre alt for klubben

Den 29-årige angriber har også oplevet fanprotesterne på tætteste hold, og han opfordrer nu klubbens fans til at lægge stridighederne med Global Football Holdings til side.

Det sker i et længere opslag på Instagram.

– Jeg ved, der har været skænderier og utilfredse fans på grund af nogle beslutninger fra klubben, og vi kan alle forstå jer. Men lad os lægge det til side for nu og måske efter disse to vigtige kampe tage en god snak og finde fælles fodslag eller en form for forståelse.

Ohi Omoijuanfo appellerer samtidig til, at man sløjfer stemningsboykottet i de sidste kamp i Grundspillet, så fansene kan hjælpe Brøndby i top 6.

– Vi har brug for, at alle er der på søndag og laver så meget larm som muligt. Vi spillerne en virkelig vigtig kamp, som afgør, om vi kommer i top seks eller ej.

Se hele opslaget her:

Relaterede nyheder

Seneste nyt