1964

Ohi Omoijuanfo: Synes ikke, at stemningen har været så dårlig

sydsiden

Brøndbys viceanfører Ohi Omoijuanfo mener ikke, at stemningen har været så dårlig, og han roser de fans, der har støttet klubben i de seneste kampe.

Stemningen er ikke, som den normalt er på Sydsiden.

Det er ingen hemmlighed, og på broendbyforfan.dk lavede vi en stemningsrapport efter nederlaget på Viborg, hvor vi skrev om kollapset på tribunerne.

Affolket Brøndby Stadion: Sydsiden tømt på fem minutter

Brøndbys viceanfører Ohi Omoijuanfo mener dog ikke, at det har været så slemt, som mange gør det til.

– Jeg synes ikke, at det var så dårligt mod Viborg eller mod Nordsjælland for den sags skyld. Jeg synes, at fansene gør sit bedste, siger han ifølge bold.dk.

Den 29-årige angriber mener også, at de fans, der forsøger at løfte stemningen, har ringere vilkår end for eksempel Alpha, og derfor kan have svært ved at brage igennem.

– Når man ikke har de samme effekter, som når Alpha eksempelvis bruger trommer, så bliver lyden lavere. Når man har effekterne, bliver lyden meget højere, så selvfølgelig er der lidt forskel, men fansene gør deres bedste, og vi er utrolig taknemmelige for dem, der hepper på os, siger han videre.

I kampene i 2023 har der ikke stået nogen i capotårnet, men søndag aften i Farum stod den kun 16-årige Jannick Bergqvist i orkanens øje.

Det har Ohi Omoijuanfo anerkendt i et opslag på Instagram, som du kan se her.

Brøndbys næste kamp er søndag aften mod AGF.

Læs også: Ohi Omoijuanfo om fanprotester: Lad os lægge det til siden

Relaterede nyheder

Seneste nyt