1964

Optimistiske omkring salg af Slimane: Men prisen er ikke 75 mio. kr.

broendby-if-2048x1366

Brøndby er optimistiske omkring et salg af den tunesiske landsholdsspiller, Anis Slimane, og ifølge B.T. sigter Brøndby ikke nødvendigvis mod de 75 millioner kroner, som Ekstra Bladet har berettet om.

Brøndby har forsøgt at forlænge aftalen med Anis Slimane, der står foran et kontraktudløb i sommeren 2024, men den vævre midtbanespiller har ikke ønsket at sætte sin signatur på en ny kontrakt.

Anis Slimane øjner nemlig et skifte til udlandet, og Brøndby har efterhånden accepteret, at det er tid til at skyde den tunesiske landsholdsspiller af.

Ekstra Bladet skrev for nyligt, at meget tyder på et januarskifte, og at kilder tæt på klubben har berettet om beløb i nærheden af 10 millioner euro – svarende til svimlende 75 millioner kroner.

Den historie udfordrer B.T. i onsdagens podcast ‘Transfervinduet’, for ifølge avisens oplysninger håber Brøndby at skyde Anis Slimane af for et beløb omkring 6-7 millioner kroner – altså mellem 45-52,5 millioner kroner.

Det bliver yderligere nævnt, at Brøndby er optimistiske i forhold til at sælge midtbanespilleren, der spillede en flot VM-slutrunde for Tunesien, der røg ud i gruppespillet bag Australien og Frankrig.

Ifølge tyrkiske medier er Galatasaray interesserede i at hente Anis Slimane, men B.T. beretter, at der ikke er havnet noget tyrkisk bud på Carsten V. Jensens bord.

Anis Slimane kom til Brøndby i sommeren 2019, da man hentede den unge dribler i 2. divisionsklubben AB. Han blev hurtigt en del af Superliga-truppen og var stærkt medvirkende til klubbens mesterskab i 2021.