1964

Overvældet Divkovic: Jeg er bare glad

broendby-if-2048x1366

Marko Divkovic var en tydeligt lettet, overvældet og glad mand, da han satte ord på sin matchvindende scoring mod FC Basel torsdag aften.

Brøndby IF bød torsdag aften schweiziske FC Basel op til dans i Conference League-kvalifikationen, og Niels Frederiksens tropper tog det første stik på et stemningsfyldt Brøndby Stadion.

Kampens afgørelse faldt kort før tid, da Simon Hedlund flot lagde den til rette for Marko Divkovic, der elegant lagde kuglen under FC Basels keeper, Marwin Hitz.

Læs også: Se målet her: Daniel Wass scorer vanvidskasse for Atletico Madrid

Den kroatiske angriber har været meget udskældt i sin tid i Brøndby IF, og derfor var han også meget lettet over sin scoring, der kan vise sig afgørende for klubbens videre europæiske skæbne.

– Det er en god følelse. Jeg er bare glad, og jeg skal bare fortsætte, sagde han blandt andet i interviewet med TV2 Sport X efter kampen.

Det er anden kamp i træk, at Marko Divkovic scorede i en europæisk kamp, men kroaten mener, at det er tilfældigt. De danske kampe betyder nemlig mindst lige så meget for ham, forsikrer han.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF

– Hver kamp er vigtig for mig, og jeg ønsker at hjælpe holdet uanset om det er liga, cup eller Europa.

Med sin scoring mod Pogoń Szczecin og med sin scoring mod FC Basel kan Marko Divkovic lave et european hattrick næste torsdag i returopgøret:

– Det håber jeg. Jeg vil gøre mit bedste, slutter Marko Divkovic, da han bliver spurgt, om der kommer en tredje scoring i Schweiz i returopgøret.

Det omvendte opgør i Schweiz bliver spillet den 11.08.2022 kl. 19.00 på St. Jakob-Park i Basel.

Læs også: Journalist: Wass og Brøndby IF har forhandlet personlige detaljer på plads