1964

På vej i flyet: Ohi får tre år i Brøndby IF

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Ohi Omoijuanfo er netop nu på vej til København for at færdiggøre sit skifte til Brøndby IF og skrive under på en kontrakt frem til sommeren 2025. Det melder norsk TV2.

Brøndby IF får deres nye stjerneangriber, som skal hjælpe med at få bolden ind over målstregen – og den angriber hedder Ohi Omoijuanfo.

Carsten V. Jensen har forhandlet med den 28-årige angriber og dennes klub, Røde Stjerne, i de seneste par uger, og nu er handlen så godt som hjemme.

Serbiske medier skrev i løbet af natten, at Brøndby IF henter den norske spids for omkring 7,5 millioner kroner, og nu følger norsk TV2 op på historien.

Ifølge deres oplysninger sidder Ohi Omoijuanfo netop nu i et fly med retning mod København, efter hans serbiske klub har givet ham grønt lys til at færdiggøre skiftet til de blå/gule.

Aftalen mellem de to klubber er endnu ikke endeligt underskrevet, men de er blevet enige om en overgangssum på 10 millioner norske kroner, hvilket svarer til omkring 7,5 millioner danske kroner.

Mediet skriver videre, at Ohi Omoijuanfo og Brøndby IF er blevet enige om en tre-årig kontrakt, som bliver skrevet under i dag, hvis alt går efter planen.

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Brøndby-bud forventes accepteret: Forhandling om løn pågår netop nu
2. Brøndby IF og Viborg FF i dialog om transfer af Christian S.
3. Kort tid til deadline: Brøndby IF jagter TRE nye forstærkninger
4. Nu skal Brøndby vælge: Helenius og Omoijuanfo koster det samme
5. Pludselig stod Wass på træningsbanen: ‘Ville ikke sætte gang i nogle rygter’