1964

Palmå efter Brøndby-salg: Jan Bech har lavet aftalen med hjertet og hjernen

Oscar Schwartau, målscorer [P1157] (Brøndby IF), Mathias Kvistgaarden [P8332] (Brøndby IF), Marko Divkovic [P802] (Brøndby IF)

Den administrerende direktør Ole Palmå sender store roser efter Jan Bech Andersen, der har solgt aktiemajoriteten i Brøndby IF.

Brøndby IF er kommet på amerikanske hænder, efter klubben har offentliggjort, at Global Football Holdings overtager aktiemajoriteten i klubben.

En aftale, der skaber glæde hos administrerende direktør Ole Palmå, som til klubbens hjemmeside roser Jan Bech Andersen for salget.

– Dagen i dag er endnu en historisk dag for klubben. Men jeg vil faktisk gerne starte med at sende en stor tak til Jan, for vi var ikke, hvor vi er i dag, hvis det ikke havde været for Jan og hans kæmpe engagement i klubben. Det glæder mig derfor meget, at Jan fortsætter som bestyrelsesformand, og at man I aftalen med GFH kan se, at den er lavet med hjertet og hjernen det rette sted, siger Ole Palmå.

Ole Palmå har været med i de intense forhandlinger om et salg, og han er overbevist om, at Global Football Holdings er den helt rette ejer:

– For mit eget vedkommende, så kan jeg kun sige, at den ånd jeg har oplevet i møderne mellem os og GFH, har været utrolig positiv. Jeg har oplevet fuld opbakning til vores strategi, og det er den selvsamme strategi, som vi nu får muligheden for at sætte yderligere strøm til.

Ole Palmå har været i klubben i næsten 13 år.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
2. Medie: Frankfurt kræver 300 millioner kroner for Lindstrøm – Arsenal spøger stadig
3. Avis: Brøndby fyrer Masterclass-chef
4. Efter blodigt overfald i Hytten: ‘Det kom ud af det blå’
5. Alpha på stadion efter derby: Bevar Brøndby IF!