1964

Podcast: Brøndby IF meget langt i jagten på ny offensivspiller

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Dette er en rygtehistorie

Brøndby IF er meget tæt på at forstærke offensiven, for B.T.’s podcast ‘Transfervinduet’ beretter om, at man er få dage fra at præsentere en ny 10’er. Derudover har man linet alternativer op til Ohi Omoijuanfo, som tøver med at skrive under med Brøndby IF grundet økonomien.

Brøndby IF har travlt, inden transfervinduet lukker om en lille uges tid, for der skal addresseres offensive problemer, mens man også er på jagt efter en ny venstreback efter skaden til Blás Riveros.

På venstrebacken er Carsten V. Jensen brændt varm på Viborg FF’s 30-årige Christian Sørensen, som har været i rivende udvikling, men klubberne er endnu et stykke fra hinanden, hvilket du kan læse mere om her.

Til angriberpositionen har det været offentligt kendt, at Brøndby IF gerne vil lande Røde Stjerne-angriberen, Ohi Omoijuanfo, men den transfer trækker i langdrag, fordi nordmanden angiveligt ikke er tilfreds med den lønpakke, som Carsten V. Jensen har præsenteret ham for.

Brøndby IF har derfor linet et par alternativer op til ham, som de vil gå efter mod slutningen af transfervinduet, såfremt Ohi Omoijuanfo endegyldigt beslutter sig for at droppe et skifte til den københavnske Vestegn. Det erfarer B.T.’s transferpodcast.

Podcasten erfarer også, at Brøndby IF faktisk er tæt på at lukke en aftale. Det er dog hverken på venstrebacken eller på angriberpositionen.

I stedet skulle klubben inden for de næste dage præsentere en ny spiller til den offensive midtbane, hvor Oscar Schwartau har spillet i sæsonens indledning.

Brøndby IF har været sat i forbindelse med både Bournemouths Emiliano Marcondes og Vejles Arbnor Mucolli, men mediet er ikke lykkedes med at identificere, hvem man er tæt på.

Men det skulle ikke vare længe, før der står en ny offensivspiller i Brøndby-trøjen.

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Brøndby-bud forventes accepteret: Forhandling om løn pågår netop nu
2. Brøndby IF og Viborg FF i dialog om transfer af Christian S.
3. Kort tid til deadline: Brøndby IF jagter TRE nye forstærkninger
4. Nu skal Brøndby vælge: Helenius og Omoijuanfo koster det samme
5. Pludselig stod Wass på træningsbanen: ‘Ville ikke sætte gang i nogle rygter’