1964

Polske fans taber sutten: Går amok på Brøndby Stadion

0-4 til Brøndby IF. Det var mere end, hvad de polske Pogon Szczecin-fans kunne klare, og derfor forsøgte de at vælte hegnet til grønsværen på Brøndby Stadion.

Brøndby IF spillede en stor kamp torsdag aften i Conference League-kvalifikationen, for selvom spillet ikke sad i skabet, var der ingen tvivl om kampens udfald, da de tog imod Pogon Szczecin.

Efter 1-1 i første opgør i Polen var der ellers lagt op til en tæt dyst om videre avancement, men Brøndby slagtede polakkerne med 4-0 efter blandt andet to scoringer af svenske Simon Hedlund.

Læs også: Brænder Brøndby-logoet: Sekundet efter slår Kvistgaarden til

Det fik Pogon Szczecins fans til at se sort, da kampen nærmede sig sin afslutning, for nærmest ud af ingenting forsøgte de at vælte hegnet ind til banen.

En god stak kampklædte politibetjente sørgede dog for at give de polske slagsbrødre modstand, så de ikke kunne tvinge sig adgang til banen.

Fra tribunerne ved siden af udebaneafsnittet flygtede Brøndbys fans, mens andre greb telefonen og filmede det, inden de uploadede det på de sociale medier.

Læs også: Anis Slimane spøger i Bayer Leverkusen

Se nogle klip af de polske fans’ rædderlige opførsel her:

Der var også ballade i det omvendte opgør, hvor en Brøndby-fan blandt andet kastede en flaske mod Pogon Szczecins familietribune, mens polakkerne hang et usmageligt banner op.

Læs også: Hit or miss: Sådan har CV brugt 66.000.000 kroner på ét år