1964

Potentiel guldregn over Brøndby: Barcelona vil slå kløerne i Jesper Lindstrøm

FC Barcelona er blandt bejlerne til Jesper Lindstrøm, eftersom catalanerne ser ham som et billigere alternativ til Bernardo Silva. Der skal dog alligevel hoste op med over 200 millioner kroner.

Jesper Lindstrøm har ikke set sig tilbage, siden han fik sin debut på Brøndbys førstehold for tre og et halvt år siden, da han som 19-årig kom ind mod Inter Turku i en europæisk kamp.

Den i dag 22-årige dansker blev i sommeren 2021 solgt til Eintracht Frankfurt, efter han havde været en af nøglespillerne i Brøndbys mesterskab få måneder forinden.

Bundesligaen har han taget med storm, og han har etableret sig som en af profilerne i Eintracht Frankfurt, hvor han både bidrager med mål og assists.

Snart kan han være på vej mod karrierens helt store skifte, for ifølge laronda.es udviser FC Barcelona stor interesse i ham – de skulle blandt andet være brændt varm på ham allerede i sidste sæson, da den danske landsholdsspiller og Eintracht Frankfurt gæstede Camp Nou.

Mediet erfarer, at FC Barcelona har snøren ude efter Jesper Lindstrøm, fordi man mener, at han er et billigere alternativ til Bernardo Silva, som man længe har jagtet.

Tyske medier rapporterer, at Eintracht Frankfurt kommer til at kræve mellem 250- og 300 millioner kroner for den unge knægt, der fik sin fodboldopdragelse i Brøndby.

laronda.es tilføjer i deres artikel om FC Barcelonas interesse, at catalanerne ikke kan tillade sig at hvile på laurbærene i forhold til at sikre sig Jesper Lindstrøms underskrift, da Juventus, AC Milan og AS Roma også udviser stor interesse.

Et stort salg af Jesper Lindstrøm vil kaste guldmønter over den københavnske Vestegn, hvor Carsten V. Jensen tidligere har afsløret, at man har en attraktiv videresalgsklausul.