1964

Ekstra Bladet: Profiler på vej væk fra Brøndby – Også Anis Slimane

Brøndby IF - Randers FC 2-2

Transfergossip

Andreas Maxsø og Sigurd Rosted er ikke med i søndagens træningskamp mod Hvidovre, da de er på vej væk. Anis Slimane starter inde, men ventes fortsat at forlade klubben i løbet af denne måned, skriver Ekstra Bladet.

Januars transfervindue nærmer sig med hastige skridt sin afslutning, og der venter med sikkerhed nogle spændende dage i Brøndby, hvor der både forventes spillere ind og ud.

Søndagens træningskamp på bane 2 i Brøndby giver en indikation af, hvem der er på vej væk fra Brøndby, for cheftræner Jesper Sørensen har ladet flere prominente navn stå over.

Sigurd Rosted har været rygtet tæt på canadiske Toronto FC, og den norske stopper er ikke en del af søndagens træningskamp mod Hvidovre, og dermed er den transfer stadig på rette kurs.

Hans stopperkollega Andreas Maxsø er heller ikke med i søndagens trup, for han er angiveligt tæt på at lukke en aftale med amerikanske Colorado Rapids, efter Brøndby i sidste uge accepterede et bud på ham.

En anden profil, der har været rygtet væk fra Brøndby, er den tunesiske landsholdsspiller Anis Slimane, som dog er med i startopstillingen i dagens træningskamp.

Ekstra Bladet skriver dog, at det fortsat er ventet, at Slimane bliver solgt i løbet af den kommende uges tid, så han ikke er i klubben, når januars transfervindue lukker.

Peter Bjur er heller ikke med denne søndag, fordi han ligeledes er på vej væk, mens Jens Martin Gammelby også står over, da han ifølge bold.dk’s oplysninger har fået besked om at finde en ny klub.

Forsvarsspilleren er dog meget overrasket over rygtet, og han slår fast, at han ikke er blevet bedt om at skifte væk – læs mere om den historie her.

Brøndby stiller med følgende 11 i søndagens træningskamp mod Hvidovre: Hermansen, Wass, Heggheim, Tshiembe, Riveros, Slimane, Radosevic, Vallys, Kvistgaarden, Schwartau og Björk.