1964

Rasende Mads Hermansen: ‘Pinligt og skamfuldt’

broendby-if-2048x1366

Brøndbys keeper Mads Hermansen var meget skuffet og direkte i sin retorik efter søndagens derby-nederlag på 1-4 til FC København i Superligaen.

Brøndby IF har fået en meget ringe sæsonstart i Superligaen, og søndag blev ondt værre, da de løb ind i en 1-4-afklapsning mod et FC København-hold, der var overlegen hele kampen igennem.

Brøndby IF’s forsvarsspil var tandløst og uden aggressivitet, hvilket fik Mads Hermansen til at rase ud, da han blev interviewet af TV3+ umiddelbart efter opgøret.

– Det var pinligt og skamfuldt. Det var så ringe, som noget kan være. Vores mentalitet var helt hen i vejret, sagde han efter kampen til TV3+ og tilføjede:

– Det mål vi gav væk, det var bare halvhjertet, og det kan vi simpelthen ikke byde nogen, når vi kommer herind og skal spille. Vi skal hjem og kigge os selv i spejlet, det er helt sikkert, sluttede en tydeligt rystet og chokeret keeper.

Brøndby IF har nu blot tre point for fire kampe, og klubben roder rundt på en niendeplads. Det var samtidig det tredje nederlag på stribe, og derfor skal klubben på pointtavlen om en uge, når de møder OB på Brøndby Stadion.