1964

Rasmus Lauritsen ude af Brøndby-truppen: Skal i kamp mandag

Skærmbillede 2023-01-30 kl. 17.25.58

Det dyre Brøndby-indkøb Rasmus Lauritsen har været helt ude af Brøndbys trup, men forsvarsspilleren er på vej tilbage og spiller mandag en reserveholdskamp.

Brøndby lavede en dyr investering i vinterens transfervindue, da de købte 27-årige Rasmus Lauritsen fri af kontrakten med den kroatiske klub, Dinamo Zagreb.

Forsvarsspilleren kom til Brøndby med et lille efterslæb, fordi han døjede med en skade, som han var på vej tilbage fra.

Læs også: Vallys efter hadefulde beskeder: ‘Man kom lidt i tvivl om det hele’

Og Rasmus Lauritsen har endnu ikke været i Brøndbys Superliga-trup, og det skete heller ikke søndag aften, da de blå/gule slog Silkeborg med 2-1.

Cheftræner Jesper Sørensen fortalte dog efter kampen til Ekstra Bladet, at den dyrtindkøbte stopper får minutter i benene i en reserveholdskamp mod FC Midtjylland.

– Det er godt for Rasmus med den kamp, fordi han ikke har spillet i lang tid, siger Jesper Sørensen om den reserveholdskamp, der afvikles mandag.

Brøndbys Superliga-mandskab har én kamp tilbage i Grundspillet, når de søndag eftermiddag skal en tur til Farum for at møde topholdet, FC Nordsjælland.

Læs også: Ærlig Vallys: Vil gerne til udlandet inden kontraktudløb i sommeren 2026

Relaterede nyheder

Seneste nyt