1964

EB: Brøndby sælger helt sikkert Slimane, hvis de får 35-45 millioner kroner

Brøndby IF - Ob 2-0

75 millioner kroner. Så mange millioner drømte Brøndby om at indkassere på VM-spilleren Anis Slimane, men klubben trykker med sikkerhed på sælg-knappen, hvis bare de modtager det halve, skriver Ekstra Bladet.

Som blot 18-årig skiftede Anis Slimane fra 2. divisionsklubben AB til Brøndby, hvor han i første omgang blev en del af klubbens talentfulde U/19-hold.

Det tog dog ikke mange måneder, før Niels Frederiksen gjorde ham til en fast del af Superliga-truppen, mens Carsten V. Jensen stak ham en ny kontrakt frem til sommeren 2024.

Siden har den i dag 21-årige midtbanespiller fået debut på det tunesiske landshold, som i sidste måned deltog ved VM-slutrunden – i samme pulje som Danmark.

Det var i forbindelse med den slutrunde, at Brøndby håbede på, at den teknisk dygtige midtbanespiller kunne skyde sin værdi så voldsomt i vejret, at man kunne lave transferrekord på Vestegnen i løbet af januar.

Den 22. november skrev Ekstra Bladet, at man i Brøndby håbede på at kunne score i omegnen af 75 millioner kroner, hvis midtbanespilleren præsenterede flot til VM.

Anis Slimane havde et udmærket VM på et tamt tunesisk mandskab, der dog sluttede foran Danmark. 

Han sad på bænken i hele kampen mod Australien, men ellers spillede han henholdvis 66- og 82 minutter mod Danmark og Frankrig.

Det blev dog ikke det VM, som Brøndby lukrerede på, og derfor er man også indstillet på, at det næppe bliver til transferrekord i denne omgang.

– Drømmen er 75 mio. kr. i Brøndby, hvilket er i overkanten. Men kommer der et bud på 35-45 mio. kr., bliver han helt sikkert solgt, skriver Ekstra Bladet en måneds tid senere om tuneserens prisskilt.

Brøndby har forsøgt at binde Anis Slimane til en ny aftale, men det har han ikke ønsket, da drømmen er at score et skifte til udlandet.

Allerede i august talte han varmt om at skifte Brøndby ud med en udenlandsk klub. Det skete i et interview med Euroman.

– Jeg er kommet til et sted i mit liv, hvor jeg er begyndt at se på muligheder andre steder. Jeg er sindssygt glad for at være i Brøndby, men hvis det rigtige tilbud kommer, kan det pludselig gå hurtigt, sagde han ved den lejlighed.

På rygtebørsen har de tyrkiske storklubber Galatasaray og Fenerbahce været meldt som potentielle bejlere, men hovedpersonen drømmer om en af verdens største ligaer.

– Min ambition er selvfølgelig at prøve mig af i en større liga. Premier League eller La Liga. Det er drømme, jeg har, sagde han for nogle måneder siden til Ekstra Bladet.

I øjeblikket er det dog ikke til- og afgange på spillersiden, der fylder mest. Det er i stedet klubbens jagt efter en ny cheftræner, og det kan du læse mere om her eller nedenfor: